Oldalak

2010. november 11., csütörtök

Gigacsalád...

A gigacsalád: 18 gyerek + 2 szülő

A gigacsalád: 18 gyerek + 2 szülő A Bates család
A házaspár annyira szereti a gyerekeket, hogy bár 18. gyerekük született meg nemrég, ezzel már majdnem ők a világ legnagyobb családja.

Gil és Kelly Bates tizennyolcadik gyermeke született meg egy hónappal ezelőtt, de már most imádkoznak, hogy megfoganjon a következő is. A Tennessee-ben élő Bates család hamarosan a világ legnagyobb családja lesz, ugyanis a jelenlegi címbirtokos egy Arkansasi 19 gyermekes család.

"Ha Isten megengedi lesz 19. és 20. gyerek is" - nyilatkozta a 45 éves faorvosként dolgozó apa büszkén.
A pár 23 évvel ezelőtt házasodott össze, s a most 43 éves Kelly majdnem minden évben teherbe esett, de nem érzi, hogy idős lenne ahhoz, hogy 1-2 gyereket még vállaljanak.

Beteséknél azért is izgalmas egy új gyermek jövetele, mert azzal vagy a fiúk vagy a lányok tábora erősödik, amely téren szinte már verseny zajlik a családban. Az anyával együtt 11-en vannak lányok a családban, tehát fiúfronton bele kell húzniuk.

A Lake Cityben élő család jelenleg egy öt szobás, nyolc fürdőszobás házban él, amit a család gyarapodásával arányosan folyamatosan bővítgetnek. A házaspár szerint most érkezett el az idő, hogy megint hozzáépítsenek a házhoz, mert kezdenek szűkösen élni a kétszintes ingatlanban. (f: MagyarOnline.hu)

Nincsenek megjegyzések: