Oldalak

2015. november 10., kedd

Szakkönyv tallózó...

Dr. Szeitzné Dr. Szabó Mária: Élelmiszer-biztonsági helyzetelemzés és kockázatértékelés
Még a fejlett országokban is, ahol az élelmiszer-biztonság általában megfelelő, egyre újabb és újabb botrányok keltik azt az érzést a fogyasztókban, hogy kiszolgáltatottak, és nem részesülnek megbízható védelemben sem a termékek biztonságát, sem minőségét illetően.
Kovács Ferenc - Bíró Géza: Élelmiszer-biztonság EU-szabályozás
Egy kötetben két művet találhat az olvasó, ha kezébe veszi Biró Géza és Biró György szakszerű igényességgel összeállított könyvét. A szerzők az élelmiszerek mikrobiológiai és kémiai-toxikológiai tudományával ismertetik meg az érdeklődőket. 
Táplálkozás-egészségügy
A könyv az élelmiszerek mikrobiológiai és kémiai-toxikológiai tudományával ismerteti meg az olvasót. A kiadvány az orvostan-hallgatókon és egyéb felsőoktatásban résztvevőkön kívül, az érdeklődő nagyközönségnek is szól.


Nincsenek megjegyzések: