Még a fejlett
országokban is, ahol az élelmiszer-biztonság általában megfelelő, egyre újabb és
újabb botrányok keltik azt az érzést a fogyasztókban, hogy kiszolgáltatottak, és
nem részesülnek megbízható védelemben sem a termékek biztonságát, sem minőségét
illetően.
Kovács Ferenc - Bíró Géza:
Élelmiszer-biztonság EU-szabályozás
Egy kötetben két
művet találhat az olvasó, ha kezébe veszi Biró Géza és Biró György szakszerű
igényességgel összeállított könyvét. A szerzők az élelmiszerek
mikrobiológiai és kémiai-toxikológiai tudományával ismertetik meg az
érdeklődőket.
Táplálkozás-egészségügy
A könyv az
élelmiszerek mikrobiológiai és kémiai-toxikológiai tudományával ismerteti meg az
olvasót. A kiadvány az orvostan-hallgatókon és egyéb felsőoktatásban
résztvevőkön kívül, az érdeklődő nagyközönségnek is szól.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése