2019. március 15., péntek
Tokaj Március Nagykóstoló
Tokaj-Hegyalja csaknem 60 pincészetének 150 borát ismerheti meg, aki 
ellátogat a Tokaj Március Nagykóstolóra március 23-án, a budapesti 
Corinthia Hotelbe. A kiállító pincészeteknél mind borstílusok, 
mind szőlőfajták tekintetében változatosságra számíthatnak a vendégek: 
friss és korábbi évjáratokból származó száraz, félédes és késői 
szüretelésű édes tételek, birtokborok, dűlőszelektált borok, a furmint 
fajtaborok és furmint alapú házasítások mellett természetesen a 
hárslevelű és a sárgamuskotály sem hiányozhat a kínálatból, de 
felbukkannak kabarból, kövérszőlőből és zétából készült borok is.  
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése