Oldalak

2019. március 21., csütörtök

Zöldség-gyümölcsfeldolgozás

A nagy érdeklődésre és sikerre való tekintettel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága folytatja a zöldség- és gyümölcsfeldolgozás területén működők szakmai ismereteinek bővítését. Az eddig megrendezett eseményeknek megfelelően a köztestület célja továbbra is a lényeges elméleti alapokon túl a lehető legtöbb gyakorlati ismeret átadása az adott termékkel vagy termékkörrel kapcsolatban. Az idei tematikák összeállításánál a NAK arra is törekedett, hogy a tagi igényekhez igazodva további szükséges és hasznos tartalommal bővítse a programjait.
A tavaszi félévre tervezett események időpontja:
2019. április 12-13. - Kezdő csoport I. modul és 2019. május 17-18. - Kezdő csoport II. modul 
2019. május 10-11. - Haladó csoport
Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a polczer.katalin@nak.hu címen vagy a +36 70 490 50 80-as telefonszámon.

Ismerje meg az Agrárium Klub tevékenységét. 
  http://agrarpraktikum.network.hu/

Nincsenek megjegyzések: