Az FM Sajtóiroda tájékoztatása szerint a helyi termékek szülőföldünk ízlését, évszázados gasztronómiai
hagyományát idézik, a termelőtől vásárolt portéka biztonságos,
környezetkímélő, emellett segíti a vidék munkaerő-megtartó képességét
is. Aki felelősen és igényesen akar választani, az helyben előállított
élelmiszert tesz a család asztalára - hangzott el Kecskeméten a Helyi
Termék Éve Program folytatásaként „Helyből Jobb!” néven, megújult
tematikájú fórumsorozat őszi első állomásán.
A programsorozat december 2-áig folytatódik, legközelebb Szécsényben,
Zalaegerszegen, Balatonfüreden, Debrecenben, Pécsett, majd Budapesten
bővíthetik ismereteiket a kistermelők, őstermelők, mikro-és
kisvállalkozók.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése