2017. április 5., szerda
Húsvéti sonka
Egyre keresettebbek a minőségi húsvéti füstölt húskészítmények a magyar
boltok polcain. A korábbi években jellemző árérzékenység enyhülni
látszik, miközben a füstölt termékek mintegy 70 százalékát még mindig a
húsvéti szezonban vásárolják meg a fogyasztók. A húsipari szereplők számítása szerint a korábbi évekhez képest nagyobb
arányban fogják a minőségi, sok esetben prémium kategóriás füstölt
termékeket keresni a fogyasztók a húsvéti szezonban. A húsvétot megelőző néhány hetes időszak egyértelműen a főszezon a
füstölt hústermékek piacán. A korábbi évek felmérései szerint az évnek
ebben az időszakában mintegy 5500-6000 tonna fogy ezekből a
készítményekből.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése