Oldalak

2012. április 1., vasárnap

Hogyan legyél szakmai Véleményvezér?

Indíts te is szakmai blogot Magyarország legnagyobb szakmai blogmagazinjában, és építsd fel szakértői imázsodat, legyél szakmai véleményvezér! Csatlakozz hozzánk és mutasd meg, hogy éppen a TE szaktudásodra van szüksége a cégeknek!

Nincs tapasztalatod az írásban? Gyűjtsd össze, és véleményezd szakmád írásait blogodban, hívd meg a szakértőket, és értekezzetek róla!
Kommentáld mások szakmai cikkeit, amivel szakértői pontokat gyüjthetsz.

Szakmai profil, blog, és blogbejegyzések:
  • Szakértőként - kövesd a szakmádat, tedd közzé szakmai profilod, majd indíts saját szakmai blogot követőidnek.
     
  • Szakmai szervezetként - mutasd be szervezeted, az adott szakmai területen kötelezettség mentesen, emeld ki kedvezményesen

  • Gazdálkodó szervezetként - mutatkozz be szakmádnak térítésmentesen, és támogasd bevezető áron szakmai területeinket.
Gyüjts szakértői pontokat, a szakmai blogok kommentelésével, ha be akarsz kerülni a válogatásba!
A Felsőfokon.hu rendszere egyedülálló módon segít Téged, hogy szakmai blogmagazinod meghatározó véleményformáló erő legyen az interneten.
A szakmai vita inspirálásával, a szakmai kommentjeiddel, fórumhozzászólásaiddal tudod a legtöbbet profitálni a Felsőfokon rendszeréből.
Figyelmedet fókuszáld a szakmai tartalmak minőségére, a legkorszerűbb on-line stratégiákat, webes eszközök fejlesztését és fenntartását pedig bízd csak ránk!
Élvezd a szakmai közösség erejét, és figyeld folyamatosan a Felsőfokon blogot, milyen kedvezményeket harcol ki Neked az ország legnagyobb szakmai közössége!
Kérem tekints bele a www.felsofokon.hu szakmai blogmagazinunkba.

Nincsenek megjegyzések: