Oldalak

2012. szeptember 15., szombat

Csokival együtt érdemes almát enni  
Bizonyos élelmiszerek párosítása nem csupán az ízlelőbimbókat kényezteti, hanem felerősíti az ételek egészségvédő hatását is. A paradicsom ideális az idegek megnyugtatására A férfiaknak érdemes minél több paradicsomot fogyasztaniuk Igazolták, hogy a spenóttól erősebbek leszünk A sok spenót, brokkoli és málna megzavarhatja a véralvadásgátlók hatását Adjunk egy esélyt a mángoldnak! Az immunrendszert is serkenti a népszerű fűszer  Két antibiotikumnál is hatékonyabb a fokhagyma összetevője A fokhagyma a szív természetes védelmezője A szőlő az idegrendszer barátja Bizonyos élelmiszerek, főként egyes zöldségek és gyümölcsök önmagukban is jótékonyan hatnak egészségünkre, de egy másik élelmiszerrel párosítva ez a hatás felerősödik - így foglalható össze az élelmiszer-szinergia elmélet lényege.

Nincsenek megjegyzések: