Oldalak

2012. március 25., vasárnap

Mosoly...

- Mi az abszolút hülyeség?
- ???
- Kerekítve megadni a telefonszámodat!

Egy kisvárosban rendelőt nyit egy nőgyógyász. Az egyik fiatal lánynak nagyon megtetszik az új doki, gondolja, hogy elmegy hozzá és megvizsgáltatja magát. Belép a rendelőbe, az orvos megkérdezi tőle:
- Mondja, hol fáj?
Mire a lány nagyot sóhajt:
- Ahol csak akarja, doktor úr…

- Pistike, mit jelent az, hogy egoista?
- Az egoista olyan valaki, aki sosem gondol rám.

Két kanász beszélget a gazdaságról:
- Mit csinálna kend ha király lenne?
- Hogy mit ? Lóhátról őrizném a disznókat.

Tárgyaláson a bíró így kezdi a mondókáját:
- Sajnos egy roppant kellemetlen esettel kell kezdenem: az igazság az, hogy Smith ügyvéd úr megpróbált engem megvesztegetni 10000 dollárral!
Néma csend a teremben. A bíró folytatja:
- Azonban az még szomorúbb, hogy Leon ügyvéd úr, a másik fél védője szintén megpróbált megvesztegetni 15000 dollárral. Így aztán arra a döntésre jutottam, hogy Leon ügyvéd úrnak visszaadok 5000 dollárt, és pártatlanul fogom tárgyalni az ügyet.

A főnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12-kor mindig elmegy valahova, 2-kor megérkezik és újra leül dolgozni. Felbérel egy detektívet, hogy kiderítse, mit csinál közben. A nyomozó másnap jelenti:
- János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent. Utána megebédelt a hűtőjében talált ételből és lefeküdt a feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb szivarjai közül és visszajött dolgozni.
- Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges!
- Khm… Megengedi, hogy tegezzem?
- Természetesen.
- Akkor elmondanám még egyszer: János elhagyta az irodát, beszállt a kocsidba és a házadhoz hajtott. Ott megebédelt a hűtődben talált ételből. Ezután lefeküdt a feleségeddel, elszívott egyet a legjobb a szivarjaid közül és visszajött dolgozni!

A rendőr felesége elküldi a férjét a boltba.
- Hozzál margarint és ha van tojás, akkor hozz tízet!
Hazajön a rendőr tíz margarinnal.
- Volt tojás!

Egyik nap az iskolában egy fényképész csoportképet készített az osztályról. A tanító néni megpróbálja rávenni a gyerekeket, mindenki vegyen a képből.
- Képzeljétek el, milyen jó lesz, ha majd felnőttök, előveszitek a képet és azt mondjátok, itt van Judit, ő orvos. Ez meg Gábor, ő autószerelő.
Hátulról egy vékonyka hang:
- És itt a tanárnő, ő meg halott.

- Tudod, milyen fontos szerepe van a víznek az életünkben?
- Igen, miért?
- Nos, ha nem lenne víz, nem tudnánk megtanulni úszni, és mind megfulladnánk.

Nincsenek megjegyzések: