Oldalak

2013. június 18., kedd

Írjon tapasztalatairól...



Tisztelt Termelő/Vállalkozó/Cégvezető!

Székhelyén

Tárgy: Ingyenes publikálási lehetőség felajánlása

A napokban a www.felsofokon.hu blogmagazinban írtam arról, hogy az imázsblogomban ingyenesen teheti közzé tapasztalatait, eredményeit, tevékenysége bemutatását.( Tanuljunk egymástól! )  
A blogbejegyzésben csak tárgyilagos hangnemben, kiegyensúlyozottan érdemes bemutatni egy terméket, jelenséget, folyamatot. Az imázsblogban mindig pozitív hangnemben fogalmazzunk! A pozitívumokat kell kiemelni, de ügyeljünk arra, hogy igazat írjunk. Az imázsblognak kapcsolódnia kell ahhoz a szakterülethez, ahol megjelenik. Imázsblogban sem szabad negatív összehasonlítást tenni. Tartózkodjunk a valótlan állításoktól. 

Miről érdemes írni? Magunkról, és amiben részt veszünk, vagy amire felhívnánk mások figyelmét. Pl. Saját gazdasági tevékenységünkről; az elért eredményeinkről. Munkahelyi tevékenységünkről. Azokról a közösségekről, ahol tevékenykedünk. Minden valamennyiünk számára fontos eseményről, tevékenységről, hírről, közösségről, mozgalomról. Bármilyen az agráriumot érintő történésről, amit átéltünk, vagy amiről hallottunk. 

Éljen az ingyenes publikálás lehetőségével! 

Kérés: A cikkanyagát word formátumban küldje el az msziki [at] gmail [dot] com,  címre. Javasolt a cikkhez néhány fotót is mellékelnie.

 Üdvözlettel: Dr. Kiss István mezőgazdasági szakértő

Nincsenek megjegyzések: