Oldalak

2016. november 3., csütörtök

Pályázat - „Számítógép a mindennapi társ 9” címmel

Az Országos Informatikai Programiroda által a „Számítógép a mindennapi társ 9” címmel számítógépek, szoftverek és informatikai szolgáltatások komplex rendszerének beszerzésére kiírt pályázat végső benyújtási határideje hamarosan lejár. A pályázók érdekében póthatáridő került megállapításra, mely további három napig teszi lehetővé a pályázatok benyújtását. A bírálaton való részvételhez elégséges a pályázat elektronikus kitöltése, így még akkor sincs elkésve a közelgő határidő ellenére (november 09. szerda 24 óra), ha még nem látott eddig hozzá a kitöltéshez.
 

Az érvényes pályázathoz szükséges lépések a következők:
1. Amennyiben Ön még nem regisztrált, megteheti ezt kevesebb, mint 5 perc alatt, a pályázati adatlap kitöltése ugyancsak nem igényel több időt 5 percnél. A legfeljebb két oldalas, a megpályázott számítógépes szolgáltatáscsomagok felhasználási módját is tartalmazó bemutatkozó anyag feltöltése sem hosszadalmas. Ezek meglétével már részt vesznek a pályázaton. A pályázat aláírt adatlapját akár a határidő után is postázhatják, hiszen a bírálat az elektronikusan feltöltött adatok alapján történik.
 

2. Amennyiben Ön már regisztrált, de a pályázati adatlapot még nem töltötte ki, és a legfeljebb két oldalas, a megpályázott számítógépes szolgáltatáscsomagok felhasználási módját is tartalmazó bemutatkozó anyag feltöltésére sem került sor, még nem késő befejezni, hiszen nem igényel több időt 15 percnél. Ezt elvégezve már részt vesznek a pályázaton. A pályázat aláírt adatlapját akár a határidő után is postázhatják, hiszen a bírálat az elektronikusan feltöltött adatok alapján történik.
 

3. Amennyiben Ön már regisztrált és az adatlapot is kitöltötte, de még nem töltötte fel a legfeljebb két oldalas, a megpályázott számítógépes szolgáltatáscsomagok felhasználási módját is tartalmazó bemutatkozó anyagot, megteheti ezt még, hisz a feltöltés nem több mint néhány perc, és ezt elvégezve már részt vesznek a pályázaton. A pályázat aláírt adatlapját akár a határidő után is postázhatják, hiszen a bírálat az elektronikusan feltöltött adatok alapján történik.
 

Amennyiben Ön már elkészült a pályázat teljes benyújtásával, nincs más tennivalója, mint várni a határidőt néhány nappal követő bírálat eredményét. A pályázati bírálat eredményéről minden pályázó értesítést kap a bírálatot követő 3 munkanapon belül.

A pályázat végső benyújtási határideje: 2016. november 09. szerda 24. óra.
A részletes pályázati kiírást a www.oip.hu oldalon tekinthetik meg, a pályázati adatlap kitöltő rendszert közvetlenül is elérhetik a www.oip.hu/adatlap címen, alább pedig olvashatnak egy rövidített kivonatot a pályázati kiírásból.
Amennyiben a pályázattal, vagy a kitöltéssel kapcsolatban segítségre van szüksége hívja bizalommal az 1/633-3828-as vagy a 70/310-2981-es információs vonalunkat, vagy írjon a palyazat@oip.hu címre.

Tisztelettel:
Országos Informatikai Programiroda

Nincsenek megjegyzések: