Oldalak

2023. június 16., péntek

Felmérés...

A Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar (korábban Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar) 2015-től működő rövid ellátási lánc (REL) kutatócsoportjának tagjaiként szeretnénk önökkel felvenni a kapcsolatot. Országos kutatási tevékenységünk a Kisléptékű Termékelőállítók Érdekképviselete, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat és a NAK támogatásával zajlik.  Távlati célunk a kutatásba bevont – a REL-ben tevékenykedő – szervezetek körének bővítése, illetve akár a hosszú távú együttműködési lehetőségek keresése.

Tisztelettel kérjük Önt, hogy a mellékelt kérdőívet, vagy a korábban említett szervezetek Facebook posztját néhány mondat kíséretében megosztani szíveskedjenek tagjaik és követőik körében.

A kérdőívekkel – egy fogyasztói és egy termelői – a rövid ellátási láncok hazai jellemzőit és helyzetét szeretnénk felmérni mind a termelők, mind a fogyasztók szemszögéből.

A kutatással és a kérdőívekkel kapcsolatban felmerülő esetleges kérdéseiket a miklosne.varga.anita@sze.hu e-mail címen várjuk.


A kutatás eredményeit - kérésre - továbbítjuk Önök felé. Tapasztalatainkat szívesen megosztjuk szervezetükkel!

                                                                      

Fogyasztói kérdőív: https://docs.google.com/forms/d/14l-KPJl3k8F1uGMBO8Li8kU-eplGIzqatmaCjEzcVMM/edit?pli=1


Termelői kérdőív: https://docs.google.com/forms/d/1LKCATuDRo6fl2eMAGREqncum7Z886d711bZHCJGsl7Y/edit



Együttműködésüket előre is megköszönve, üdvözlettel:Miklósné Dr. Varga Anita, Dr. Kacz Károly, Dr. Troján Szabolcs és Hatvan Zoltán

Nincsenek megjegyzések: