Oldalak

2018. augusztus 16., csütörtök

Világ Legnagyobb Tanórája, 2018

Az ENSZ 2015 szeptemberében indította útjára „Project Everyone” kampányát, amelyben a Világ Legnagyobb Tanórája keretében a fenntarthatóság 17 Globális Célját szeretné megismertetni a gyerekekkel. A kezdeményezéshez világszerte számos ország, köztük Magyarország is csatlakozott. A Világ Legnagyobb Tanórája idén negyedik alkalommal, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, mint projektgazda megbízásából, az UNICEF Magyar Bizottság és az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága szakmai támogatásával, a PontVelem Nonprofit Kft. szervezésében kerül megrendezésre.
A szervezők a program lebonyolítását korosztályhoz igazítható óratervekkel és animációs filmmel segítik. A fő cél, hogy 2018. szeptember 24-28. között minél több általános- és középiskola iskola csatlakozzon a kezdeményezéshez és a pedagógusok normál tanítás keretei között megtartsák a tanórát. Regisztrálni a program központi honlapján lehet: https://www.avilaglegnagyobbtanoraja.hu/regisztracio
A 2018. évi Világ Legnagyobb Tanórájának kiemelt témája a 17 Globális Célok valamelyikét szolgáló, helyi szinten megvalósítható közösségi tevékenység. A tananyagok angolul és magyar nyelven lesznek elérhetők a www.avilaglegnagyobbtanoraja.hu honlapon.

Nincsenek megjegyzések: