2019. december 4., szerda
Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszer
A kormány évek óta kiemelt figyelmet fordít az élelmiszerek
minőségére és biztonságára. 2017-ben életbe lépett a ”20 pontos
akciótervként” ismert határozat, melynek egyik sarokköve az élelmiszerek
minőségének növelése és a vásárlói tudatosság fejlesztése volt. A nemrég létrehozott Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyrendszer
utat kíván mutatni a vásárlók számára a védjegyek és más
élelmiszer jelölések útvesztőjében. A KMÉ védjegyrendszer fokozatosan nyílik meg a különböző szakágazatok
számára. 2020 januárjától elsőként a tejipar szereplői pályázhatnak
fogyasztói tej, tejföl, túró, kefir, joghurt, vaj termékekkel az alap
fokozat használatára. (f:AM)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése