2019. december 4., szerda
Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszer
A kormány évek óta kiemelt figyelmet fordít az élelmiszerek 
minőségére és biztonságára. 2017-ben életbe lépett a ”20 pontos 
akciótervként” ismert határozat, melynek egyik sarokköve az élelmiszerek
 minőségének növelése és a vásárlói tudatosság fejlesztése volt. A nemrég létrehozott Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyrendszer 
utat kíván mutatni a vásárlók számára a védjegyek és más 
élelmiszer jelölések útvesztőjében. A KMÉ védjegyrendszer fokozatosan nyílik meg a különböző szakágazatok 
számára. 2020 januárjától elsőként a tejipar szereplői pályázhatnak 
fogyasztói tej, tejföl, túró, kefir, joghurt, vaj termékekkel az alap 
fokozat használatára. (f:AM)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)

Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése