Oldalak

2012. május 7., hétfő

MVH - Aktuális


Tisztelt Ügyfeleink!Tájékoztatjuk Önöket, hogy a minél gyorsabb kérelembeadás érdekében az MVH az elmúlt napokban erőforrás-kapacitás bővítést végzett. Kérjük, hogy a megszemélyesített kérelmek alapos felülvizsgálatát követően, minél előbb nyújtsák be a 2012. évi egységes kérelmeiket az elektronikus felületen keresztül, és azzal ne várjanak a beadási határidő lejártáig, mivel azon május 15-ig szankciómentesen tudnak módosításokat végezni.

Az egységes kérelem jogcímeivel kapcsolatban folyamatosan jelentetünk meg információs anyagokat. Kérjük, hogy rendszeresen figyeljék honlapunkat, mert a főoldalon található "Aktuális" mellett, a "Hírek" menüpont alatt is folyamatosan jelennek meg friss és hasznos információk.
_______________________________________________________________________________
Hosszabított ügyfélszolgálatAz Egységes Kérelem beadásával kapcsolatos kérdésekben 2012. május 3. és május 15. között a Központi Ügyfélszolgálat hosszabbított munkaidővel áll az ügyfelek rendelkezésére; minden nap 8.00-17.00 között fogadja a hívásokat a (1) 374-3603,illetve a (1) 374-3604 telefonszámokon.

Nincsenek megjegyzések: