Oldalak

2017. március 8., szerda

Iskolakert hálózat...

Pályázat címe: Iskolakerthez kötődő téli tevékenységek ötlettára
Pályázók köre: Pályázatot nyújthat be bármely olyan közösség, mely kertet művel gyerekek aktív bevonásával, saját területen vagy külső helyszínen és a pályázó tagja az Iskolakert-hálózatnak.
Az Iskolakert-hálózathoz való csatlakozás módja itt olvasható:
www.iskolakertekert.hu/iskolakert-halozat/csatlakozas

Pályázat célja: Általában kevés konkrét teendő akad télen a kertben, mégis számtalan lehetőség van arra, hogy folyamatossá tegyük kapcsolatunkat a kerttel azáltal, hogy az iskolakerthez szorosan köthető tevékenységeket végzünk a gyerekekkel.
A megvalósítás kapcsolódhat tanórákhoz, szakköri foglalkozásokhoz, illetve lehet hosszabb időszakot lefedő több alkalmas tematikus eseménysorozat is.

A pályázat nyereményei:
I. helyezett – Rédei Kertimag Zrt. támogatásaként, annak adott, árukészletéből választhat (vetőmagok, kerti szerszámok és eszközök) 100 000 Ft erejéig
II. helyezett – a Garden Kertészet Kft. támogatásaként, annak adott árukészletéből választhat 50 db évelő növényt (cserjék, virágok, fűszernövények)
III. helyezett – belépőjegy a Duna-Ipoly Nemzeti Park Sas-hegyi interaktív kiállítására, a kilátóra és egy másfél órás élmény túra, vezetéssel (max 30 gyerek számára)
A pályázat benyújtásának határideje: 2017. március 10.
A pályázat benyújtásának módja: elektronikusan az info@iskolakertekert.hu címre.
A pályázatok bírálatának határideje: 2017. március 16.

Iskolakertekért Alapítvány
www.iskolakertekert.hu
http://www.facebook.com/iskolakertekert

Nincsenek megjegyzések: