A magyar kanászok már évszázadokkal ezelőtt
alkalmazták azt a módszert a sertéstartásban, amivel egy német vállalkozó az
elmúlt években komoly haszonra tett szert. A módszer nem bonyolult, bárki
használhatja, de a sertés húsával csodákat tesz. A német gazda, egy több évszázados magyar hagyományt
élesztett újra Németországban néhány évvel ezelőtt. Kipattant ugyanis a
fejéből a szikra, mi lenne, ha hagyományos úton, makkoltatással hizlalná fel sertéseit a jövőben, ezzel is pénzt spórolva.
https://www.magro.hu/agrarhirek/gazdalkodas/evszazados-magyar-hagyomany-reven-egy-nemet-gazdagodott-meg/
https://www.magro.hu/agrarhirek/gazdalkodas/evszazados-magyar-hagyomany-reven-egy-nemet-gazdagodott-meg/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése