Oldalak

2011. november 3., csütörtök

Marketing-tanfolyam kistermelőknek

A VM. Sajtóiroda tájékoztatása alapján Intenzív marketingtanfolyam indul novemberben kis- és közepes élelmiszervállalkozások, illetve kistermelők számára. A képzés kiterjed a legfontosabb marketingismeretekre, értékesítési technikákra és eredményes gazdálkodást segítő módszerekre. A részvétel ingyenes mindazok számára, akik időben regisztrálnak. 

Ingyen vehetnek részt a Budapesti Corvinus Egyetem által szervezett intenzív marketingtanfolyamon azok a gazdák, illetve a kis- és közepes élelmiszervállalkozások, akik 2011. november 10-éig regisztrálnak az Agrármarketing Centrum támogatásával megvalósuló programra.

A képzés során a résztvevők elismert hazai szakemberek előadásaiból, gyakorlati példákon keresztül sajátíthatják el az élelmiszermarketing legfontosabb fogásait, átfogó képet kapnak a különböző értékesítési lehetőségekről, gazdálkodási kérdésekről, tárgyalástechnikáról, piackutatásról, illetve a fogyasztói szokásokról. A tanfolyam kitér azokra jogszabályi változásokra is, amelyek további lehetőségeket kínálnak a hazai termék-előállítóknak.

A három napos – 2011. november 11., november 18. és november 25. – tanfolyam résztvevőinek egész napos étkeztetéséről a program szervezői gondoskodnak. A tanfolyam elvégzéséről a résztvevők oklevelet kapnak.

A részletek itt elérhetők.

Nincsenek megjegyzések: