Oldalak

2019. szeptember 13., péntek

A Világ Legnagyobb Tanórája


Ideje: 2019. szeptember 30.október 4.
A Világ Legnagyobb Tanórája az első világméretű oktatási projekt, amelyen keresztül minden gyermek megismerheti a fenntartható fejlődést szolgáló Globális Célokat.
Magyarországon 2019. szeptember 30. – október 4. (Állatok Világnapja) között az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) támogatásával és a PontVelem Nonprofit Kft. szervezésében megrendezésre kerülő programsorozat fő célja, hogy ezen a héten minél több pedagógus normál tanítás keretei között megtartsa a tanórát. Az idei tanóra témája a biodiverzitás, a tanórához szükséges oktatócsomagot az ENSZ szakértői készítették és a Világ Legnagyobb Tanórája honlapjáról online letölthetők. A témához kapcsolódóan 2019. szeptember 10-től országos pályázatok is meghirdetésre kerülnek a regisztrált iskolák számára.

Regisztrálja iskoláját a Világ Legnagyobb Tanórájára:

A program nyitórendezvénye - egy rendhagyó tanóra keretében - 2019. szeptember 30-án kerül megrendezésre, neves előadók (Sipos Katalin - WWF, dr. Soós Gábor - UNESCO, dr. Vásárhelyi Tamás - Magyar Környezeti Nevelési Egyesület) közreműködésével. Ez a rendezvény online közvetítéssel az egész országban követhető lesz a honlapon keresztül.

További információ a honlapon: www.avilaglegnagyobbtanoraja.hu és a facebook oldalon:  www.facebook.com/fenntarthatosagi.temahet

Nincsenek megjegyzések: