Oldalak

2018. február 18., vasárnap

Érdekes...

Maki-matuzsálem

A Miskolci Állatkertben 33. születésnapját ünnepelte szerdán Csókos, a világ legidősebb Mayotte-makija. Ez alkalomból a gondozói kedvenc csemegéiből készült tortával és egy virágcsokorral ajándékozták meg.

Pünkösdkor megnyílnak a pincék, olcsóbban borozhatunk

A pünkösdi hétvége ismét igazi ünnepnek ígérkezik a borbarátok számára, hiszen május 26-28. között országszerte több mint száz pincészet tárja szélesre kapuit az érdeklődők előtt. A kedvezményes kóstolók mellett sok helyen lehetőség nyílik majd a pince és a szőlőbirtok bejárására is. Összesen 127 pincészet várja a három nap alatt tárt kapukkal, kedvezményekkel, gasztronómiai ínyencségekkel a borkedvelőket.

Ez nem vicc, ez nyelvtan!

Utánajártunk, mit árulnak el a nyelvtan tantárgyról, annak tanulhatóságáról a nyelvtanról szóló viccek. Hogy függ össze egymással az igeidő és a hideg idő? – Móricka elmondja.

Csak egy fújás, és máris alkoholmámorban úszunk

Egy tudós, David Edwards és Philippe Starck designer megalkotta a WAhh Quantum Sensations nevű spray-t. Egy fújás, és máris alkoholmámorban úszhat az ember, de csak néhány másodpercig, utána pedig mintha mi sem történt volna, kijózanodunk.

Visszafordíthatatlan károsodást okoznak az energiaitalok...?

A sport- és energiaitalok maradandó károsodást okozhatnak a tinédzserek és a fiatal felnőttek fogában - állítja egy új tanulmány.

Bezzeg a mi időnkben...

Ezek a mai fiatalok... tényleg arról énekelnek, hogy régen minden jobb volt, hogy az értékes dolgok kivesztek a mai világból? – De ha kivesztek volna, nem énekelhetnének arról, hogy kivesztek. Hogy is van ez?

Nincsenek megjegyzések: