Oldalak

2018. április 25., szerda

Gomba, rovar, gyomnövény? Ismerje meg őket!

Tisztelt Gazdálkodó!

Az AgrárUnió mezőgazdasági magazin és portál KárKép® néven elindította gazdálkodóknak szóló új, növényvédelmi témájú weboldalát (www.karkep.hu). Kialakításával célunk, hogy a növényvédelemmel foglalkozó szakemberek és gazdálkodók egyaránt könnyen hozzáférjenek mindazokhoz az információkhoz, amelyek munkájukhoz szükségesek. Célunk, hogy gazdag képi anyag felhasználásával, a kérdést gyakorlatias módon megközelítve, közérthetően mutassuk be a termesztett növények károsítóit, a jelentkező élettani jelenségeket, ezzel segítve a gazdálkodókat a problémák korai felismerésében, így a magasabb termésszint és jövedelem elérésében. Ennek biztosítására a weboldal függetlenül, szigorú szakmai szempontok alapján működne.

A KárKép® jelenleg is fejlesztés alatt áll. Újabb információkkal, újabb szántóföldi növényekkel, azok károsítóival, az azok elleni védekezési módszerekkel, gyakorlati tapasztalatokkal bővül folyamatosan. A fejlesztéseknek köszönhetően rövidesen lehetőség nyílik arra is, hogy észrevételeiket, javaslataikat, vagy a mindennapi munkájukban szerzett tapasztalataikat elküldhessék számunkra. Kérjük, visszajelzéseikkel, kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal, és teszteljék a most ingyenes elérhető KárKép® oldalunkat!

Ez úton is deklarálni szeretnénk, hogy nem célunk sem a növényvédő mérnökök, sem a növényvédelemmel kapcsolatban álló szaktanácsadók munkájának átvétele, érdekeiknek csorbítása, éppen ellenkezőleg, minden rendelkezésünkre álló eszközzel igyekszünk segíteni munkájukat és kiemelni annak fontosságát. Ezért lehetőséget adunk a KárKép® oldalon arra is, hogy a szakmérnökök, illetve szaktanácsadók szolgáltatásaikat ingyen hirdethessék.


Nemes Gyöngyi
AgrárUnió főszerkesztője, tulajdonosa

Nincsenek megjegyzések: