Oldalak

2011. október 8., szombat

Gyakornoki Program

A felsofokon.hu szakmai blogmagazin gyakornoki programot hirdet minden érdeklődő számára, aki a növénytermesztés és a növényvédelem iránt nyitottságot érez!
Meghosszabítva október 15-ig. 

Jelentkezni lehet: palvolgyi.benedek@felsofokon.hu -n.
A program célja, hogy lehetőséget adjunk a hallgatóknak és frissen végzett diplomásoknak arra, hogy kipróbálják magukat az online agrár újságírás világában, naprakész tudást szerezzenek az általuk választott területről és megismerkedjenek egy internetes újság szerkesztőségi munkájával.

A gyakorlat során, amely 2011. július 15-től indul, a jelentkezők az Agrár szakmai terület vezetőjének irányításával kapcsolódnak be a szerkesztőség munkájába. Heti rendszerességgel a DowAgorSciences Hungary Kft-vel egyeztetett témakörben készítenek különböző anyagokat. A program térítésmentes, azonban törekvéseink szerint a megfelelő színvonalú írásokat publikáljuk. A félév végén elismerő oklevelet állítunk ki a program sikeres résztvevőinek.


Részvételi feltételek:
-Megkezdett 4. szemeszter
-20–35 év közötti életkor
-Legalább egy idegen nyelv magas szintű ismerete, különös tekintettel a szövegértésre
-Számítógép-kezelési alapismeretek
-Agrár( növényvédelem, szántóföldi növénytermesztés,kertészet) témákban benyújtott évfolyamdolgozat, publikáció vagy más szakmai, illetve tudományos tevékenység előnyt jelent.


Választható területek:
-vetőmag
-szántóföldi növénytermesztés
-kertészet

A jelentkezők idegennyelvű életrajzukat, magyar nyelvű motivációs levelüket és egy, az általuk választott témakörben készített, maximum 5000 karakter hosszúságú, képek nélküli próbacikket (a választott terület és a források pontos feltüntetésével) az info@felsofokon.hu email címre küldjék, word formátumban! Az első kör után az adott területre jelentkezők számának függvényében előfordulhat, hogy a DowAgroSciences koordinálásával további feladatot is kap a pályázó, juttatás ellenében, külön megállapodás alapján.
Üdvözlettel:
dr Pálvölgyi Benedek
főszerkesztőség
+3630 590 6549

felsőfokon.hu
A SZAKMAI BLOGMAGAZIN

Felsőfokon a hallgatókért Kutató, Fejlesztő
és Kommunikációs Közhasznú Nonprofit KFT
1093 Budapest, Közraktár u. 12/a

Nincsenek megjegyzések: