Oldalak

2011. július 9., szombat

A „Hőforrás” titka és varázsa...


2011-ben ünnepli megalapításának 30. évfordulóját a gyulai Hőforrás Üdülőszövetkezet. Az Üdülőszövetkezet létrehozása és működtetése a közösségi lét és az együtt eltöltött idő szimbóluma. A jubileum alkalmából készült reprezentatív emlékkönyv felidézi a múltat. A múlt feldolgozása és a visszaemlékezések éppúgy szólnak a jelennek, mint a jövőnek. 

Ízelítő az üdülő egyre bővülő szolgáltatásaiból::
gyógyászati részleg - hidro- és fizikoterápiás kezelésekkel, jakuzzi, konferenciaterem, bababarát szobák és apartmanok- gyermekággyal, etetőszékkel, fürdetőkáddal, pelenkázóval, babakocsi  is igényelhető előzetes egyeztetéssel, csodavilág játszószoba  animátorral, mini könyvtár, presszó, ajándékbolt, internetes kuckó, fodrászat, talpmasszázs, fitnesz terem, ingyenes  wi-Fi a recepció előterében, széf, őrzött parkoló, csomagmegőrzés, ingyenes fedett, zárható kerékpártároló, plázs napozó ágyakkal, kihelyezett gyermek pancsolóval és medencével, két játszótér, teniszpálya, tollaslabda pálya, lengőtekék, pin-pong asztal, hajó bár, szabadtéri rostsütők; 
programszervezés: Romániai szomszédolás( Arad- Szalonta), sétahajózás a Körösökön, kastély látogatás, bogrács party, tárcsán sütés, szalonna sütés; gyermek programok: alkotóház, aszfalt rajzverseny, kincskeresés a parkban, ügyességi vetélkedők, mini szakács képző. (ki)


Nincsenek megjegyzések: