Oldalak

2015. február 21., szombat

Érdekes információk...

A tyúkok és a pulykák a dínók legközelebbi rokonai

E madarak génállománya változott a legkevesebbet az idők folyamán.

Kiderült miért veszélyesebb a dohányzás a férfiakra

A rejtély nyitja az Y kromoszóma eltűnése.

Több gyereket megevett a világ legidősebb krokodilja

Az 1903-ban Botswanában foglyul ejtett hüllő valódi rém, mégis tortával és lufival ünnepelték egy del-afrikai állatkerben.

Eltraktorozott a Déli-sarkig egy holland nő

Az orosz Novolazarevszkaja kutatóállomásról indult, és az Antarktisz hegyein, szakadékain át 16 nap alatt tett meg traktoron 2500 kilométert egy 38 éves holland nő. Manon Ossevoort rodeóhoz hasonlította az utazást, mert állandóan attól kellett félnie, hogy kiesik a nyeregből.

Teszt: Milyen öregember lesz önből?

Vén mogorva otthonülő, az idősotthon felejthetetlen mókamestere, a fáradhatatlan kalandvadász, vagy a lelki társával boldogságban élő bölcs öregember? Egy angol nyelvű teszt tíz válaszból megmondja, hogy milyen időskor vár önre, már ha egy játék erejéig pár percre képes megfeledkezni a nyugdíjrendszerből fakadó egzisztenciális szorongásról.

Megmenekült a vágóhídtól Írország meleg bikája

Jótékony felajánlásoknak köszönhetően megmenekült a mészárszéktől Írország meleg bikája. Benjy idén egyetlen üszőt sem volt képes megtermékenyíteni gazdája nyugat-írországi farmján. Az állatorvosok szerint az állat termékeny, de nem a nőstényekhez, hanem saját neméhez vonzódik, különösen az őt felváltó bika iránt érdeklődik

Nyomot hagyott a háziasítás a házimacska genetikai kódján

Sok változást okozott a több évezredes együttélés az emberrel.

Nincsenek megjegyzések: