Oldalak

2015. február 26., csütörtök

Innovációs Nagydíj

A Magyar Innovációs Nagydíj 2014. évi pályázati felhívására 32 pályamunkát nyújtottak be különböző magyar cégek. A pályázatra a gazdaság különböző területeiről érkeztek kiemelkedő gazdasági eredményt bemutató jelentkezések.
Az ünnepélyes díjátadót március 26-án az Országházban tartják, a 2014. évi Innovációs Nagydíjat az Országgyűlés elnöke adja át.
A bíráló bizottság a kutatási és fejlesztési eredmények alkalmazása révén elért gazdasági eredmények és az egyéb műszaki, gazdasági előnyök alapján választja ki a már az üzleti életben is sikeres innovációkat. A tudósokból, elismert gazdasági szakemberekből álló testület elnöke a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke.
A nagydíjon kívül az idén további hét elismerést ítélnek oda, az ipari, az agrár, a környezetvédelmi, a fejlesztési innovációs díjat, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala innovációs díját, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara innovációs díját, valamint a legsikeresebb kezdő vállalkozásnak a Magyar Innovációs Szövetség start-up innovációs díját.    

Nincsenek megjegyzések: