2019. március 15., péntek
Tokaj Március Nagykóstoló
Tokaj-Hegyalja csaknem 60 pincészetének 150 borát ismerheti meg, aki
ellátogat a Tokaj Március Nagykóstolóra március 23-án, a budapesti
Corinthia Hotelbe. A kiállító pincészeteknél mind borstílusok,
mind szőlőfajták tekintetében változatosságra számíthatnak a vendégek:
friss és korábbi évjáratokból származó száraz, félédes és késői
szüretelésű édes tételek, birtokborok, dűlőszelektált borok, a furmint
fajtaborok és furmint alapú házasítások mellett természetesen a
hárslevelű és a sárgamuskotály sem hiányozhat a kínálatból, de
felbukkannak kabarból, kövérszőlőből és zétából készült borok is.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése