Oldalak

2015. június 4., csütörtök

FM pályázati felhívás

Felirat hozzáadása
Az FM Sajtóiroda tájékoztatója szerint a minisztérium szakmai felügyelete alá tartozó, agrárgazdasági területen működő – alapanyag-termeléssel, élelmiszer-feldolgozással és -szolgáltatással foglalkozó – szervezetek számára a szaktárca idén is pályázatot írt ki. A pályázati felhívás a Földművelésügyi Értesítő 2015. június 3-án megjelent hivatalos lapjában olvasható.
A Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj elnyerésére 2015. október 15-éig nyújthatók be a pályázatok.
A kiírás igazodik az európai és magyar minőség díjak gyakorlatához, miszerint a vállalkozásnak a pályázat keretén belül el kell végeznie tevékenysége önértékelését. A vállalkozásnak rendelkeznie kell sikeres termékekkel és/vagy szolgáltatásokkal, elkötelezettnek kell lennie a minőségügy iránt, legyen minőségfejlesztési stratégiája, lehetőleg tanúsított minőségügyi rendszere, a vevők/üzleti partnerek és dolgozók elégedettsége mérhető legyen, valamint belső erőforrásaira alapuljon a folyamatos fejlesztés. A pályázónak kilenc értékelési területen kell bemutatnia a működését. A modell részletes leírása megtalálható az FM honlapján.
A Díj odaítéléséről a kilenctagú MAMD Bizottság javaslata alapján a Földművelésügyi Miniszter dönt. Díj a résztvevő pályázók közül legfeljebb öt, a legjobb eredményt elérő pályázó részére adható. A díjazottak oklevelet, emléktáblát és a MAMD védjegy használatának lehetőségét kapják.

Nincsenek megjegyzések: