Oldalak

2010. október 20., szerda

Állami földek felmérése...

Ötmilliárdba kerül az állami földek felmérése

Légifotókkal kívánja felmérni az állami tulajdonban lévő földterületeket a Földmérési és Távérzékelési Intézet, az általuk kiírt gyorsított tárgyalásos közbeszerzés nettó 4,8 milliárd forintra becsüli a munka ellenértékét - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A feladat 105 ezer - plusz 90 százalék - földrészletet érint. A légi fényképek elkészítésének határideje jövő év május 15., a - domborzatot is érzékeltető - ortofotók előállításának határideje pedig július 15., feltéve, hogy rendelkezésre áll legalább 25 légi fényképezésre alkalmas nap. Az integrált nyilvántartási rendszer adatbázisának előállítási határideje: 2011. december 1.

A kétfordulós közbeszerzés első fordulóján azt dönti el az ajánlatkérő, hogy a második fordulóra kitől kér ajánlatot. Mind a részvételre jelentkezőnek, mind pedig a közbeszerzés értékének 10 százalékát meghaladóan igénybe venni kívánt alvállalkozónak rendelkeznie kell földmérési tevékenységre vonatkozó érvényes felelősségbiztosítással.

A közbeszerzésre október 25-ig lehet jelentkezni. A kiválasztott ajánlattevők november 15-ig kapnak értesítést arról, hogy ajánlatot adhatnak be. Az eredményhirdetésre ezt követően 20 napon belül kerül sor. (f:hvg.hu)

Nincsenek megjegyzések: