Oldalak

2010. október 29., péntek

Cégminősítő szolgáltatás...

Elindult az egyetlen korlátlan cégminősítő szolgáltatás Magyarországon – Ellenőrizze partnereit most ingyen!

A PartnerControll.hu céginformáció szolgáltató 2010. október 1-jén elindította Magyarországon egyedülálló cégminősítő rendszerét. A minősítés különlegessége, hogy objektív formában kíván iránymutatást adni a cégek kockázatosságára vonatkozóan, és mindezt korlátlan számban lekérdezhető vállalkozásra teszi. A partnerellenőrzésen túl minden cég megnézheti ingyenesen, hogy milyen minősítést kapott, valamint üzleti partnerei milyen információkat látnak róla.

Az új szolgáltatás üzleti jelzőlámpaként egyszerű, érthető és logikus minősítést ad a magyar gazdálkodó szervezetekről. Egy közlekedési lámpa szimbólum segítségével tájékozódhatnak az érdeklődők arról, hogy a megvizsgált cég kockázatosnak, óvatosan kezelendőnek, vagy rendben levőnek találtatik a PartnerControll.hu minősítése alapján. A minősítés két fontos tényezőn alapszik: a pénzügyi helyzeten és a rendelkezésre álló működést befolyásoló és a működést nem befolyásoló negatív információkon, azaz többek között APEH információkon, bírósági határozatokon, munkaügyi bírságokon.

 Az eszköz már kis, közepes, sőt mikrovállalatok számára is egyszerűen elérhető. Ráadásul most regisztráció után 3 napig teljesen ingyenesen használhatják az érdeklődők és korlátlan mennyiségű cég adatait és minősítését nézhetik meg a www.partnercontroll.hu oldalon. A cégminősítő rendszer a továbbiakban is olyan áron elérhető, ami a kis és középvállalatok számára is megfizethető.

Az üzleti jelzőlámpaként funkcionáló, összesített minősítésen túl, ahol a piros szín jelenti a kockázatos, a sárga az óvatosan kezelendő és a zöld a rendben lévő kategóriát, a pénzügyi adatok minősítésről és a negatív eseményekről is egy kattintással tájékozódhatnak az érdeklődők. Az éves beszámolók alapján elkészülő pénzügyi teljesítményt a rendszer ötfokozatú skálán „A”-tól „E”-ig osztályozza, ahol az „A” jelenti a legmegbízhatóbb pénzügyi helyzetet.  Azon cégeket, akik nem adtak le pénzügyi beszámolót kihúzással jelzi, ez esetben alapos körültekintést igényel a céggel való üzletkötés, mivel a pénzügyi információ hiánya akár rossz teljesítményre is utalhat. A vállalatok életében előforduló negatív eseményeket is jelzi a partnercontroll.hu. Három csillag jelenti, hogy adott vállalatnál nem regisztráltak negatív eseményt. Két csillag a jelzése, ha működést nem befolyásoló negatív esemény történt a cégnél. Ide tartozik többek között például az APEH tartozás és bíráság, munkaügyi bírság vagy valamilyen bírósági határozat. Egy csillag a jelzése annak, ha valamilyen működést befolyásoló negatív esemény történt a cégnél, például végelszámolás vagy felszámolás.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy megfelelő körültekintéssel a nemfizetési veszteségeknek 80-90%-a kiszűrhető. A partnerconroll.hu minősítése abban kíván segíteni, hogy már kisvállalati szinten elérhetőek legyenek a pénzügyi döntéshozatalhoz szükséges információk, így a cégek egyszerűen is gyorsan meg tudják állapítani üzleti partnerük kockázatosságát.

Kattintson a www.parnercontroll.hu oldalon az ingyenes tesztjelszó igénylő gombra, és regisztráció utána máris ingyen használhatja Magyarország egyetlen korlátlan cégminősítő rendszerét.
(f.fn.hu)

Nincsenek megjegyzések: