Oldalak

2010. május 31., hétfő

Agrárium...

Az AGRÁRIUM nagy múltú, 2007-ben már a 17. évfolyamánál tartó agrár- és piacgazdasági szaklap. Országos terjesztésű, megjelenik havonta 36-48 oldal terjedelemben (a havi aktualitások függvényében) 13 000 példányban.
A lap célkitűzése a magyar gazdálkodók, az agrárpiaci árutermelésben érintett vállalkozások, valamint a lapalapító Magyar Agrárkamara tagjainak folyamatos tájékoztatása, piaci, gazdasági, jogszabályi információkkal és hasznos ismeretekkel való ellátása. Ennek megfelelően a lap potenciális olvasói a mezőgazdasági üzemek vezetői, szakemberei, a gazdák és a mezőgazdasági vállalkozók, illetve az agrárszektorhoz kapcsolódó gazdasági szervezetek, hivatalok vezetői.
Hazánk EU-hoz való csatlakozása még jobban felértékeli az agrár- és piacgazdasági elemzéseket, híreket, információkat, előrejelzéseket, melyek közlését lapunk felvállalja.
Olvasótáborunk döntő része ennek megfelelően agrárcégek, egyéb gazdasági szervezetek, hivatalok vezetői rétegéből kerülnek ki.
A lapban rendszeresen megjelentetünk szakmellékleteket is. Ezek egy meghatározott ágazat összegző elemzésére, gyakran szakhatóságok, minisztériumok közérdekű közleményeire épülnek. Rendszeresen közzé tesszük például az adott év támogatási rendeleteit, legfontosabb pályázatai lehetőségeit.
Állandó rovataink: Kiadó:
Magyar Agrárkamara Szaktudás Kiadó Ház Zrt.
Európai Unió 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 36/b.
Gazdasági elemzések Tel.: 06-1-273-2180; 06-1-273-2181
Piacgazdaság Fax: 06-1-273-2189
Portré Web: www.szaktudas.hu
Hírek E-mail: info@szaktudas.hu
Előfizethető a kiadóban!


Agrárium archívum


Oldal: 1 / 8 [1] 2 3 4 5 6 7 8 Következő Utolsó

Nincsenek megjegyzések: