Oldalak

2010. május 31., hétfő

Agrár közigazgatás

Piactér-Szervezetek

  • Kincsem Hungária Szövetkezet

    http://www.kincsemhungaria.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=57&Itemid=54 A Kincsem Hungária Szövetkezet legfőbb célja, hogy a szövetkezet tagsága a -legrövidebb úton, - legkedvezőbb áron, - a legkisebb költség révén juthasson hozzá a számára szükséges áruhoz, termékhez, szolgáltatáshoz, a „beszállító” – termelő, tenyésztő, gyártó, szolgáltató..- egy megnövekedett, jelentős piaci potenciált jelentő „szövetkezet által nyújtott piactéren” a lehető leghatékonyabban, számára is kedvező áron értékesíthesse az általa kínált árut, szolgáltatást.
  • Magyar Termék Kereskedőház

    http://www.magyartermekkereskedohaz.hu/ A Kincsem Hungária Szövetkezet által létrehozott online kereskedőház egy webbolt portál, amin keresztül mindenki ingyen alakíthat ki saját webáruházat és itt adhatja el termékeit. Ezzel kívánja a szervezet a magyar termékek online kereskedelmét elősegíteni. A keresés webáruházanként vagy termékenként történhet.
  • Premium Hungaricum

    http://www.premium-hungaricum.hu A Premium Hungaricum Egyesület 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy összefogja mindazon kis- és középméretű élelmiszeripari és kapcsolódó vállalkozásokat, amelyek egyedülálló minőséget állítanak elő, miközben hozzájárulnak a kulturális örökség fenntartásához. Számunkra a "hungaricum" olyan, magyar gyártók által előállított, a hazai kulturális- és gasztronómiai hagyományhoz szorosan kapcsolódó terméket jelent, amely jellegzetesen magán hordoz egyedülállóan helyi, tájjellegű tulajdonságokat.
  • Elelem.info információs weboldal

    http://www.elelem.info Az oldal célja erősíteni a helyi összefogást, ezáltal minden segítséget biztosítani a gazdáknak ahhoz, hogy versenyképes terméket állítsanak elő, legyen szükség akár állatorvosra, akár mezőgazdasági eszközökre, akár jogi tanácsokra. Emellett az oldal egyszerűsíteni kívánja a kereskedelmi folyamatokat azok számára is, akik nem értenek a gazdasághoz

Szántóföldi növénytermesztés

Vidékfejlesztés

Nincsenek megjegyzések: