Oldalak

2010. október 1., péntek

Agrár Szimulátor...

Októberben érkezik az Agrar Simulator 2011

A UIG Entertainment hivatalosan is bejelentette, hogy az Agrar Simulator 2011 című mezőgazdasági szimulátor program idén október 8-án fog megjelenni PC-re. A kiadó közzétette a felhasználók számára a produktum debütáló videóját, amely a játékmenetet mutatja be.

A programban a felhasználók belevethetik magukat a földművelés rejtelmeibe, valamint különböző nyersanyagokat termelhetnek. A játékosok traktoraik és egyéb gépeik segítségével megművelhetik a földjeiket, betakaríthatják a termést és az állataikat is el kell közben látniuk. A szoftver különféle traktorokat, kombájnokat, illetve pótkocsikat tartalmaz.
A játék elején gyengébb gépek állnak a felhasználók rendelkezésére, de idő közben egyre jobb masinákra tehetnek szert és fejleszthetik a birtokukat is. A termények eladásával lehet vásárolni új gépeket és minél fejlettebb egy földművelési eszköz, annál több területet lehet vele megművelni. A gazdák olyan növényeket vethetnek el mint például búza, kukorica, árpa, rozs és a többi. Állattartással is lehet foglalkozni, ez esetben különböző háziállatokat kell gondozni, például teheneket, lovakat, juhokat, csirkéket, libákat és különböző vadon élő állatokat.
Ezen kívül a készítők időjárást és karrier módot is integráltak a játékba.

Nincsenek megjegyzések: