Oldalak

2010. július 31., szombat

AKG MTÉT...

Igazolás az AKG MTÉT gyepes célprogramok belvíz elvezetéséről
2010.07.29 13:37 | Agrár-környezetgazdálkodásTwitter Facebook iWiW

Az ÚMVP Irányító Hatóságának 46/2010. (VII. 26.) közleménye alapján az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtott agrár-környezetgazdálkodási támogatások igénybevételének részletes feltételeiről szóló 61/2009. (V. 14.) FVM rendelet 69. § (4) bekezdés ag), bg) pontjaiban, valamint a 70. § (4) bekezdés ag), bg) pontjaiban szereplő, mindennemű víz elvezetését tiltó előírás ideiglenesen feloldható és a károsodással fenyegetett Magas Természeti Értékű gyepterületek tekintetében, amelyek nem tartoznak az európai közösségi jelentőségű természetvédelmi rendeltetésű területekről szóló 275/2004. (X. 8.) Korm. rendelet – Natura 2000 területi - hatálya alá, a károsodást előidéző vízmennyiség elvezethető.

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (a továbbiakban: MVH) ügyfelének ebben az esetben az alábbi formanyomtatványt kell kitöltenie és a működési terület szerint érintett nemzeti park igazgatósággal hitelesíttetnie.
Az igazolást nem kell benyújtani az MVH-hoz, hanem helyszíni ellenőrzés során az igazolás eredeti példányát kell bemutatni a helyszíni ellenőrnek.
Igazolás az AKG MTÉT gyepes célprogramok belvíz elvezetéséről
Kitöltési útmutató - „Igazolás az AKG MTÉT gyepes célprogramok belvíz elvezetéséről” szóló formanyomtatványhoz

Forrás: MVH

Nincsenek megjegyzések: