Gazda Praktikum
Dr. Kiss István agrármérnök Mottó: " Gondolkodjunk együtt! "
Oldalak
Főoldal
2010. július 18., vasárnap
W. - fűszerek
Tartalomjegyzék
1
Története
2
A fűszerekről általában
3
A fűszerek tárolása
4
Adagolás
5
A fűszerek fő hatóanyagai
5.1
Alkaloidok
5.2
Ásványi anyagok
5.3
Cserzőanyagok – növényi csersavak
5.4
Keserű anyagok
5.5
Növényi festékanyagok
5.6
Illóolajok
5.7
Glikozidok
5.8
Szerves savak
5.9
Vitaminok
5.10
Szénhidrátok
5.11
Zsírok, zsíros olajok
6
Az ismertebb fűszerek
7
Lásd még
8
Külső hivatkozások
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése