Oldalak

2010. november 19., péntek

Újbor és Sajtfesztivál...

Újbor és Sajtfesztivál lesz
35 borász a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban

A kiállítók között Magyarország minden borvidéke képviselteti magát, az eddigi adatok szerint 35 borász és 10 sajttermelő vesz részt az eseményen

Magyarország újborait és kézműves sajtjait kóstolhatják meg az érdeklődők az Újbor és Sajtfesztiválon november utolsó hétvégéjén a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban (MMGM).

A programok között szerepel Magyarország legjobb újborainak köszöntése, borrendi avatás, újborfelismerő bajnokság, magyarországi kádármesterek termékbemutatója és vására, vasárnap délután adventi újbor- és sajtszentelés. A belépőjegy 2000 forint, nőknek 1500 forint, mely tartalmaz egy fesztivállogóval ellátott kóstolópoharat is.

A kiállítók között Magyarország minden borvidéke képviselteti magát, az eddigi adatok szerint 35 borász és 10 sajttermelő vesz részt az eseményen - tájékoztatott Ferenc Vilmos főszervező a sajtó képviselőinek rendezett tájékoztatón szerdán Budapesten, hozzátéve: a versenyre 150 borminta érkezett.

A látogatók a fesztivál díszvendégei között Eger, Pannonhalma, a Pannon Borrégió és a Somlói borvidék képviselőit és borait, valamint az Első Magyar Fehérasztal Lovagrendet és a Magyarországi Sajtlovagrendet köszönthetik.

Nincsenek megjegyzések: