Oldalak

2010. február 1., hétfő

Tudati dilemmák...

A TUDATOS ÉLETÉRT ÉS A TUDATOS EGÉSZSÉGMEGŐRZÉSÉRT
Weixl-Várhegyi László diplomás természetgyógyász aki soha nem hallott megvilágításba helyezi az egészséget és betegségeket, azt a károsító és veszélyes életmódot, melyet jelenleg folytatunk. Kézzelfogható megoldást kaphatunk életünk meghosszabbítására és egészségünk tudatos megőrzésére.

Tudta-e Ön hogy,

§ A nyugati világban a 3. leggyakoribb halálok az egészségügyi ellátás (Magyarországon évente több, mint 200.000 fő betegszik meg ez miatt, s ebbe –nem az eredeti betegségébe- naponta 11-15 fő bele is hal!!) Hall erről valamit a médiákban?

§ Csak az USA-ban évente több mint 250 ezer ember hal meg az egészségügy hibájából az Amerikai Orvosi Kamara saját folyóirata szerint

§ Az állami egészségügyi kiadások az elmúlt ötven évben százszorosára emelkedtek, s ezeket a kiadásokat a gyógyszerlobby zsebeli be haszonként!! Mi meg fizetjük az államnak a járulékokat!

§ A szív-és érrendszeri betegségben, rákban, cukorbetegségben megbetegedettek száma is többszörösére emelkedett ezzel párhuzamosan. Szinte mindenben a Világ élmezőnyébe tartozunk, mi magyarok! Vajon miért?

§ Az allergia, rák, csontritkulás előfordulása csak az utóbbi 20 évben megduplázódott

§ Tavaly a világon a legnagyobb profitot termelő cég egy gyógyszergyár volt! Tudja-e hogy a gazdaság egyik legjobb „húzó-ágazata” a hadiipar után a gyógyszeripar?

§ A csontritkulás okozta csonttörések következtében több nő hal meg évente, mint petefészek és méhnyak rákban együttvéve, pedig csak tiszta vizet kellene inni és tiszta NaCl-el kellene sózni az ételeket. Minden kereskedelemben forgalmazott étkezési só vérmérgező, valamint szív- és érrendszeri betegségeket okozó káros anyagokat tartalmaz. Csak patikákban lehet kapni tiszta NaCl-t étkezésre, de ott meg nem akarnak adni annyit amennyire szükségünk lenne! Miért nem biztosítanak tiszta vizet ivásra, főzésre, tisztálkodásra, holott nagyon egyszerű lenne tiszta vizet előállítani! Azzal riogatnak, hogy évszázadunk legnagyobb problémája a víz lesz, holott az sem igaz!

§ A reklámok ellenére a kalcium bevitel növelése önmagában bizonyítottan növeli a súlyos csonttörések előfordulását, no meg a tej- és tejtermékek fogyasztása is ugyanezt teszi!!! Ezzel pontosan ellentétes „tudományos” magyarázatokkal birkásítják a mit sem sejtő orvosokat és gyógyítókat, valamint átlagembereket is!

§ A fejlett országokban a népesség legalább egyharmada súlyos tápanyaghiányban szenved a legtöbb vitamin-és ásványi anyag vonatkozásában, beleértve a gyermekeket is ! Sehol nem tanítják, hogy melyek azok az alapvető vitaminok és ásványi anyagok, nyomelemek, amelyeket minden embernek, --még az egészségeseknek is!—napi rendszerességgel kellene szednie?

§ A WHO szerint a krónikus degeneratív betegségek legfőbb oka a tápanyaghiány. Ez igaz, de ennél nagyobb mértékben felelősek a környezeti ártalmak, a különféle sugárzások, a gyomirtó, rovarirtó szerek, a műtrágyák, az ivóvízben lévő közel 130.000 káros anyag.

§ Magyarországon a halálozások legalább 80%-a olyan betegségek következtében történik, amelyek egyszerű életmódváltással megelőzhetők és zömmel visszafordíthatók

Elgondolkodott-e Ön valaha azon, hogy

§ Miért utasítja vissza az onkológusok 90 %-a a kemoterápiát, ha daganatos lenne egy felmérés szerint? Vagy miért utasítja el az orvosok 80 %-a a védőoltások önmaguknak való beadását?

§ Miért támadja az orvosok többsége a természetes gyógymódokat, anélkül hogy sokszor tudná, hogy mi az a módszer, amit elutasít? Miért nagyobb a halandóság az orvosok között, mint átlagban a társadalomban? Miért dobta ki a „modernkori orvostudomány” a több mint 6000 éves gyógyítói eljárásokat és tapasztalatokat az ablakon? Ezeket a természetes gyógyítási eljárásokat miért csak a keleti (japán, kínai, koreai, indiai,stb) orvosképzésben tanítják? Vagy miért tagadják, hogy árt nekünk a mikrohullámú sütő, a mobiltelefon, az elektroszmog a radarszmog, a szatellitszmog, stb.?

§ Miért lehet olyan gyógyszereket benzinkúton és sok más helyen kapni, amelyek mellékhatásai miatt bizonyítottan több ezer ember hal meg évente, bizonyos gyógynövényeket, vitaminokat- és egyéb természetes anyagokat tartalmazó táplálék-kiegészítőket pedig tiltólistára helyeznek, amelyektől még soha nem halt meg senki, mert „nem biztonságosak"? A vitaminok akkor betegítenek meg, ha hiányoznak az étrendünkből, a szervezetünkből!

§ Miért javasolnak az orvosok élethosszig tartó gyógyszeres kezelést olyan betegségekre (mint, pld. magas koleszterin-, vércukor- és vérzsír szint), amelyek megfelelő étrend, életmód és természetes anyagok segítségével néhány hét alatt szinte kivétel nélkül meggyógyíthatók?

§ Elvinné-e az autóját egy olyan szerelőhöz, aki a hibát jelző, lámpa kicsavarásával „javítaná" meg a járművet? Vagy tudja-e, hogy a mozgás minden gyógyszert pótol, s olyan gyógyszert még nem találtak fel, amely a mozgást pótolná?

§ Miért nem tankol rossz minőségű üzemanyagot az autójába és miért „tankol" rossz minőségű üzemanyagot a szervezetébe, amikor azt nem tudja újra cserélni, ha tönkremegy? Számunkra a legjobb „üzemanyag” a vércsoport szerinti táplálékok helyes ételtársításban és helyes étkezési sorrendben való fogyasztása, zömében hőkezeletlenül!

Elgondolkodott-e Ön valaha is azon, hogy az Ön egészsége és élete egyedül az ÖN KEZÉBEN VAN, mert az, hogy Ön egészséges legyen, az egyedül az ÖN ÉRDEKE?

Nincsenek megjegyzések: