Oldalak

2010. június 22., kedd

Szakértői névjegyzék

Szakmai szakértői névjegyzék az agrárterületen

A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Országos szakmai szakértői névjegyzékének kiadásáról szóló közleménye.
A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Országos szakoktatási szakértői és vizsgáztatási névjegyzékének kiadásáról szóló közleménye
 A szakképzésről szóló 1993. évi LXXVI. törvény 5. § (2) bekezdés g) pontjában foglaltaknak megfelelően e közlemény mellékleteként közzéteszem a 2007. évben benyújtott pályázatok alapján - a Bíráló Bizottság javaslatának figyelembe vételével - 2008. február 1-jei hatállyal elfogadott

„a földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter illetékességébe tartozó mezőgazdasági és élelmiszeripari szakképesítésekre vonatkozó szakmai vizsgaelnöki névjegyzéket”
és a
a földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter illetékességébe tartozó mezőgazdasági és élelmiszeripari szakmacsoportokra vonatkozó szakoktatási szakmai szakértői névjegyzéket.

A közoktatásról szóló 1993. évi LXXIX. törvény 101. § (6) bekezdése rendelkezése szerint a névjegyzékbe való felvétel az első alkalommal öt évre szól, amely ismételten meghosszabbítható.
Budapest, 2008 február 1. Gráf József sk. miniszter

Cikk megjelenése: 2006-09-18
Utolsó módosítás időpontja: 2009-11-26
Webmester: admin

Nyomtatóbarát változat

Kapcsolódó letöltések


Szakmai szakértői névjegyzék az agrárterületen 2005-2009

Nincsenek megjegyzések: