Oldalak

2010. június 7., hétfő

Akciós szakkönyvek

Akciós válogatás - Agrár-ökonómia

A mezőgazdasági termelés feltételezi az ökonómiai ismereteken alapuló tervezést, folyamatirányítást és elemzést. A gazdálkodók segítségét szolgája jelen akciónkban meghirdetett mindhárom kiadványunk, melyek árából jelentős kedvezményt kínálunk vásárlóinknak!

Akciós válogatás - Ökogazdálkodás
A fenntartható agrárgazdálkodás megtartása egyre sürgetőbb követelmény. A környezetbarát termelési módon előállított termék a piac meghatározó igénye.

Akciós válogatás - Szőlészet, borászat
Összeállítás a szőlészet és a borászat kedvelőinek. A csomagban öt könyvet kínálunk a legnépszerűbb kiadványok közül.
A vincellérmester könyve szőlőművelés és borkészítés tudományába kalauzol el, összefoglalva azokat az ismereteket, ami a vincellérmester-vizsga letételéhez szükségesek.
Az év hónapjait egy-egy fejezetben tárgyalva, sorba veszi a nevezetes napokat, melyekhez a néphagyomány szerint a szőlővel és a borral kapcsolatos a Szent Vincétől Szent János poharáig című kiadvány.
A Szőlészet, borászat a kiskertben tárgyalja a kiskertben ajánlott szőlőművelési módokat, a szőlőfajtákat, a telepítés tudnivalóit, a metszés idejét.
Metszés szaporítás a kiskertben - a szerző az ismertetett metszési és szaporítási módokkal a házkörüli-, a hétvégi- és hobbikertekben tevékenykedők részére nyújt praktikus segítséget.

Akciós válogatás - Kertészet
Akciós válogatás a kertészkedés témaköréből. A Kertészkedés egész évben első részében nyomon követhetjük az év folyamán, a kertben elvégzendő munkákat, a második rész táblázatos formában dolgozza fel a termesztéssel, a fajok, fajták kiválasztásával és a növényvédelemmel kapcsolatos tudnivalókat, Metszés, szaporítás a kiskertben című kiadványunk, mint a cím is jelzi,a házkörüli-, a hétvégi- és hobbikertekben tevékenykedők részére nyújt praktikus segítséget. Az Öntözés, tápoldatozás címmel megjelent könyv pedig az öntözéses gazdálkodás szükségességére, előnyire világít rá. Ismerteti az öntözőrendszereket, a különféle beruházások előnyeit és az üzemeltetés során előforduló jellegzetes buktatókat.

Akciós válogatás - Gyógynövények 2.
A növények gyógyító erejének ismerete igen régi, már az őskori ember elsajátította a növényi táplálék felkutatása során. Nagy előnye, hogy semmilyen mellékhatása nincs, és olcsó az elkészítése. Az egyes gyógynövények hatását fokozza, hogy bizonyos növények több hatóanyagot is tartalmaznak, így nem csupán egyetlen betegség esetén értékesek és alkalmazhatók.

Akciós válogatás - Erdészet, vadászat
Ezt az összeállítást erdészettel/vadászattal foglalkozó olvasóink részére készítettük.
A vadász - vadtenyésztő mester kézikönyve a mestervizsgához nélkülözhetetlen vadászati, vadtenyésztési és a vadgazdálkodási ismereteket dolgozza fel.
Az erdészmester könyve szintén mestervizsgára felkészítő anyag az erdőművelés és az erdőhasználat témakörében.

Nincsenek megjegyzések: