Oldalak

2010. június 7., hétfő

NP hét

Nemzeti parkok hete: június 14-20.

Fedezze fel Magyarország természeti kincseit!
Egy héten keresztül izgalmas kalandtúrák, ingyenes családi programok és számos érdekesség várja  a Nemzeti parkok látogatóit hazánk legszebb tájain!
Az idén az Őrségi Nemzeti Park ad otthont a IV. Magyar Nemzeti Parkok Hete nyitórendezvényének. 2010. június 11-én, pénteken  Őriszentpéteren ökoturisztikai és természetvédelmi konferenciára várják a szakmai közönséget. A rendezvényt V. Németh Zsolt, a Vidékfejlesztési minisztérium szakállamtitkára nyitja meg.
2010. június 12-én, szombaton a nagyközönségé a főszerep, Pityerszeren a tíz hazai nemzeti park bemutatkozása, hagyományőrző kézművesek bemutatója és vására, "Zöld forgatag" várja az érdeklődőket. A játékos természetismereti és turisztikai vetélkedők résztvevői hasznos nyereményekkel gazdagodhatnak. Egész hétvégén garantált szakvezetéses túrák indulnak gyalog, kerékpáron és szekéren, amelyeken az Őrségi Nemzeti Park csodálatos természeti szépségével ismerkedhetnek meg a vállalkozó kedvűek. 2010. június 14-20. között valamennyi nemzeti parkban számtalan izgalmas program, kedvezményes túrák és belépési lehetőségek várják a közönséget. A Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségének számos szolgáltatója kedvezményes szállásajánlatokat kínál. Bővebb információ elérhető a www.nemzetipark.gov.hu honlapon.

Nincsenek megjegyzések: