Oldalak

2010. szeptember 24., péntek

Klímabarát Energiahatékonysági Alprogram...

Ismét pályázhatnak magánszemélyek, társasházak, lakásszövetkezetek energiahatékonysági fejlesztésre PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 23. csütörtök, 10:11
Újra megnyitották a június 16-án egyszer már lezárásra került Zöld Beruházási Rendszer Klímabarát Energiahatékonysági Alprogram energiahatékonysági pályázatot.

Múlt héten - különösebb hírverés nélkül - újraindították a pályázatot, amely 2010. október 30-ig vagy a 400 millió forintos keret kimerüléséig áll nyitva.

Vass Adriánné, az Energia Központ osztályvezetője elmondta, hogy azért tudták újranyitni a Zöld Beruházási Rendszer Klímabarát Otthon Energiahatékonysági Alprogramot, mert a június 16-ig beérkezett, és azóta már elbírált pályázatok közül 400 millió forintnyi támogatási igényű pályázatról derült ki, hogy - formai vagy egyéb okok miatt - nem kap támogatást. Az így felszabadult keret tette lehetővé az alprogram újranyitását.

A pályázni szándékozók az Energia Központ ZBR pályázati oldalán találják meg a részletes kiírást és a szükséges űrlapokat.
A pályázatok elkészítésével és beadásával érdemes sietni, mert a 400 millió forintos keret 2010. október 30. előtt kimerülhet.

Nincsenek megjegyzések: