Oldalak

2010. április 10., szombat

Asztrológia

Mire vágynak az asztrológiai jegyek?
Kos: Vezetésre vágyik, bárhol, bármikor. Tele érzelmekkel és túlfűtöttséggel akar irányítani. Szenvedélyt akar a szerelmben, de képtelen arra, hogy megálljon.

Bika: A stabilitásra vágyik. A szépet keresi, a művészetek és a tánc hajtja titkom. A földi jókra vágyik: ételre, italra, szexre - nagy mennyiségben.

Ikrek: A szellemi élet fokozására vágyik, jó kommunikációt keres. Új információk befogadását sürgeti, könyven, újságokon, telefonon, TV-n, interneten keresztül.

Rák: Bármi áron érzelmekre. Rengetegre. Álmodozásra. Családra. Stabilitásra. Ahol Ő lehet a gondoskodó.

Oroszlán: Hatalmas pompára, fényűzésre, rengeteg csillogásra vágyik. Szinte csak a külsőségek izgatják. A jólét hajtja. Vágyik az állandó központi szherepre.

Szűz: Arra vágyik, hogy adhasson és másokon segíthessen. A szellemi tisztaságot keresi, ezért olyan emberek társaságára vágyik, akik ugyanezt kutatják.

Mérleg: Rengeteg szerelemre, párkapcsolatra, társra, emberek társaságára vágyik. Felszabadult és könnyed akar lenni. De vágyik az állandóan megoldható feladatokra.

Skorpió: Önzőségre vágyik, ebből fakadóan, szerelemre, szexre, nem megszokott dolgokban való e mélyülésre. Keresi az állandó megújulást.

Nyilas: Egyediségre, pénzre, luxusra, álmokra, és érdekes, szellemiségre vágyik.

Bak: Az egyetlen jegy, mely egyedüllétre, egyszerűségre vágyik. Emellett karrierre, és a biztonságot nyújtó pénzszükséglet megteremtésére vágyik.

Vízöntő: Függetlenségre, shatalmas szabadságra, extravaganciára, izgalomra vágyik.

Halak: Mély érzelmekre, stabilitásra, lebegésre, összefonódásra, csendre és nyugalomra vágyik.

S te mire vágysz?

Nincsenek megjegyzések: